Varför handlar mina vänner på XIXIT?

De flesta av våra kunder handlar hos oss för att någon har rekommenderat XIXIT till dem. När någon man litar på talar varmt om XIXIT så är det inte konstigt att man väljer att köpa sina sexleksaker och andra prylar hos oss.

Men alla våra besökare har inte kompisar som redan handlar på XIXIT, och då vill man så klart först försäkra sig om att man gör ett bra köp, innan man lägger sin beställning. Och det tycker vi är bra! Här följer några av de fördelar som våra kunder brukar peka på när de rekommenderar oss.

Max 49 kr i frakt

Oavsätt vad du än köper, eller hur mycket, blir frakten aldrig mer än 49 kr! Du kan alltid välja Postpaket och få dina varor väl packeterade och skickade till närmaste postombud. Med Postpaket får du alltid kolli-id så du kan följa dina varar och de kommer dessutom fram dagen efter de skickas.

Mini-Frakt Endast 29 kr

Massor av våra produkter har nu Mini-Frakt! Det betyder att frakten endast blir 29 kr för denna varan. Om du köper flera varor och alla har Mini-Frakt så blir fraktkostnaden fortfarande bara 29 kr!

Micro-Frakt Endast 7 kr

Massor av våra produkter har nu Micro-Frakt! Det betyder att frakten kan bli så liten som 7 kr för denna varan.

Fri frakt över 500 kr

Vi tycker att man ska tjäna på att kunna handla allt man vill ha, och inte bara en liten grej. Därför har vi bestämt att om du handlar för 500 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Köp en stor sak eller många små, så får du mer pengar över till annat, eller fler produkter?

Leverans inom en vecka

Vi tycker inte att du ska behöva vänta på dina varor mer än nödvändigt. Därför levereras alla paket vi skickar så fort som möjligt! Vi kan dock inte garantera att vi skickar ditt paket samma dag. Vi försöker alltid att skicka ditt paket inom en vecka.

Massor av Betalningsalternativ

När du handlar på XIXIT så kan du själv välja mellan en rad olika sätt att betala på, och inget av dem kostar dig någonting extra.

- Kredit- eller Betal-Kort: Vi accepterar betalningar med både VISA och MasterCard.
- Direktbetalning med Internetbank: Du kan betala direkt med din internetbank om du har Swedbank, Handelsbanken, SEB eller Nordea.
- Betala med Mobilen: Nyhet! Nu kan du även enkelt betala via mobilen med SMS eller WyWallet. Om du redan har konto hos WyWallet, eller om du handlar för 500 kr eller mer, så genomför du köpet via WyWallet, annars via SMS.
- Payson: Vi samarbetar med Payson för att tillhandahålla så många olika betalningsmöjligheter, och du kan därför också så klart handla med pengar på ditt Payson-konto.

Säker och Privat Surfning

När du surfar på XIXIT med HTTPS kan du vara säker på att det verkligen är vår websida du är inne på – och inte någon bedragare. Du kan också vara trygg i att ingen utomstående kan avlyssna dig – tack vara krypteringen kan ingen se vilka sidor du är inne på. Klicka här om du inte ser något grönt eller https:// i ditt addressfält.

Verifierad E-Butik

XIXIT är en Verifierad E-Butik. Det betyder att vi håller vad vi lovar och att du kan vara lika säker på att få det du har betalt för som när du handlar i alla andra butiker med en liknande stämpel som du litar på. Vill du veta mer om verifiering och hur den går till så kan du läsa mer under Verifierad E-Butik.

4,8 av 5 på Tradera

Vi finns även på Tradera, och våra kunder är verkligen nöjda! Här är några av våra omdömme:
"Utmärkt säljare! Snabb leverans! +++++" – Varguita
"Snabb leverans och trevlig säljare. Rekommenderas+++++++tack" – EVIT87
"Snabbt och smidigt - nöjd! +++++" – wolfie30
Läs alla omdömme!