Blogga om XIXIT

Vi tycker om när våra nöjda kunder berättar om XIXIT för sina vänner och idag blir det vanligare och vanligare att man har en egen blogg. Men det är inte bara sina vänner man vill prata med – med en blogg når man också lätt ut till massor av andra människor med liknande intresse. Vissa tycker att vi idag pratar för lite med varandra "på riktigt" men många anser att bloggen bara är ett nytt och effektivt verktyg för att kommunicera och socialisera i den moderna världen. Och om du har en vanlig websida istället för en blogg så går det lika bra!

Recensera

Om du har köpt något på XIXIT så får du gärna recensera både produkterna och själva köpet på din blogg. Var produkten underhållande eller tillfredsställande? Levererade XIXIT snabbt? Skriv allt som du tror dina besökare vill läsa om! Skriver du om en produkt och länkar till vår produktsida så länkar vi tillbaka!

Din recension är värdefull för våra kunder när de vill köpa en produkt, och samtidigt kan de hitta en ny blogg som de gillar. Dessutom är det intressant för dina läsare att läsa om, plus att de kan hitta en bra webbutik.

Se ett exempel här!

Länkbyte

Om du har en sida med länk-vänner eller andra bra länkar så kan vi byta länkar och hjälpa våra gemensamma intressenter att hitta våra websidor eller bloggar. Vi kan också länka till dig om du länkar till vår startsida i ett blogg-inlägg om oss eller om ett av dina köp på XIXIT.

Du hittar våra länkar här!

Funderingar?

Om det är något du undrar över gällande länkningar etc, eller om du redan har länkat till oss, så är det bara att skicka ett mail till info@xixit.se direkt. Länkar du till oss så länkar vi till dig, så länge våra sidor är relaterade och/eller vi har gemensam besökare så är det inga problem.